Alla inlägg den 13 augusti 2008

Av Juli A - 13 augusti 2008 18:41

När jag satt å tänkte på hur snygga verspor e så kom jag på ett mkt snyggt namn; Vesper. eller kom på och kom på... jag menar inte att det var jag som grundade det från början, utan att namnet ploppade upp i huvudet på mig. hur som helst. jag gillar verkligen det namnet! e det inte så bondbruden heter i Casino Royal? tror det. va cool man skulle känna sig om man hette det, vilken dramatisk presentation det skulle bli; hej jag heter Vesper. ljudeffekterna bara dundrar i bakgrunden. 


Frågetecken; e det ett tjej eller killnamn? kanske både-och-namn, mest troligt. det låter som om det passar in på båda könen. 


Om jag skulle byta namn så skulle jag lätt kalla mig Vesper.

                                                     - my name is LE, Vesper LE!           ;) 


Av Juli A - 13 augusti 2008 18:01

undefinedJag har en stor förkärlek till vespor, speciellt de äldre varianterna. det e det som gäller; solblekt färg och en sitts med halvslitet tyg. det e en riktig vespa för mig det. helst så ska den ha en färg av den klassiska röda, eller mörklila. någongång i mitt liv så vill jag ta mig en tur på ett sådant här fordon, eller ännu hellre äga en. jag skulle då rulla fram på de två hjulen med ett nöjt leende på mina läppar. 

Av Juli A - 13 augusti 2008 17:32

Måndagsbarn eller inte; kolla in cyklarna i denna video!

de e sjukt coola med styret och dess form. - vart köper man

en sådan?

Ovido - Quiz & Flashcards