Alla inlägg under juni 2008

Av Juli A - 17 juni 2008 19:24

Nu ska jag å manda iväg hem till henne för å sluka den paj som vi tillsammans bakade. ale får oxå vara med, såklart. medan vi äter ska vi blicka på en bra film som ale har talat bra om. jag tror den e asbra! :D kommer tyvärr inte ihåg vad den heter, men "jag återkommer om dä..." (internt litet småroligt skämt:D)


(: see you later alligator! :)

Av Juli A - 17 juni 2008 01:04

kom för en stud sen hem från en skvaller-runda. det snackades, å snackades å badades. vi klättra ner från kajstegen i kanalen mitt emot hammarbysjöstad. jojjomensan! that's right! klädda i trosor å bh for vi i, förutom jussan som körde top-less :o :p. det va en härlig kväll å en underbar start på sommarlovet 2008. -ahh! 

Av Juli A - 16 juni 2008 19:18

Go'dag. jag har haft en underbar dag. egentligen har det inte skett ngt speciellt, men jag har nu börjat uppskata småsaker mer och mer. jag har bestämt mig för att njuta nuet mer än vad jag gjorde tidigare, eller iaf försöka.


sova ut. det var vad jag gjorde i morse. vid halv 11 drog jag mig upp å käka lite macka, men jag var seg som messmör. fast jag piggades snabbt upp efter att jussan ringde å kallade dit mig till henne å hannes på brasco. så dit for jag snabbt som fan eftersom jag slog vad om att jag skulle vara där inom en halvtimma, men inte gick det. därför fick jag sylla mig själv när jag betalade för tre latte istället för en. men, men det var kul att skapa lite späning på vägen dit. -ska jag hinna, eller inte! ooo, spännande! :p      

Av Juli A - 15 juni 2008 22:08

Så... nu e det sommarlov, vad händer näst? en hel dag väntar imorn vad ska jag göra då? jag har faktiskt en plan. sova e prio ett. det kan jag verkligen behöva. sen tänkte jag åka och kolla på ett keybord som man kopplar in i datorn så man kan skapa some music. det verkar helskönt så jag får se hur det blir.

Av Juli A - 15 juni 2008 21:53

Go'dag. måste nu berätta lite mer om hur det var igår. Det va grymt bra! :D inget av banden var dåliga, men såklart så var ju några sämre än andra... men,men. kvällens höjdpunkt var då Foo Fighters. - ah så bra de va! men jag hamna i en liten av en trans när under deras spelning. jag försvan in mina tankar och drömde mig bort. iväg från all trängsel flög jag, som på moln av ljuvliga toner från musiken på scenen. det var härligt. jag visste inte var jag befann mig, utan jag svävade.


The Hives var oxå asbra! han e så skön sångaren, självförtroende e bara förnamnet...;) de hade bästa mellansnack, å foo fighters med såklart. jag hoppade glatt runt i min nya tröja som jag köpte där. den hade ett tryck så det såg ut som om det var en kavaj och skjorta istället för en t-shirt. med den på kände jag mig nästan som en i bandet. ;)


Det enda som var dåligt under kvällen var hamburgaren. jag vet inte ens om det var en vegobrurgare eller en vanlig. hur som helst så smakade den blä, men det hindrade inte mig från att käka upp den. vi hade faktiskt köat för den i typ 40 min. ja det va en sjukt lång kö, men vad gör man inte för att mätta sin kurrande mage? 

Av Juli A - 15 juni 2008 21:37

Oj, oj, oj. idag har jag nog slagit ett sovarrekord. tränaren ringde 16.15 och påminde mig om att det hade varit samling till matchen vid fyra. jag låg

alltså fortfarande och sov... så det va bara å gå upp och dra till matchen


Men egentligen e det inte så konstigt att jag sov så länge. kom inte i säng förens vid tre/halv fyra igår. och det har vart likadant i freags, torsdag och onsdags.



Av Juli A - 14 juni 2008 11:17

La-lala-la-laaa! sommarlov!<3 jippi! det här e prets hldpunkt och de bästa månaderna, men trots det så känner jag mig inte så jävla fucking otroligt glad som jag "borde" vara med tanke på att jag har gått ut nian. inte ens sommarlovet e jätte, jätte lockande. 


eller nej! vad är det jag säger?!? självklart e jag skitglad över att lovet väntar. men det e bara det att jag känner mig så splttrad, varför? ingen aning faktiskt. hmmm, skumt men det kommer nog å kännas mer verkligt om ngr dagar. nu ska jag bara njuta!


men sommarlov? vad ska hända då? jag har inte så mkt planer, så jag måste skaffa några. jag vill göra något stort projekt, men vet inte vad. jag måste smida några härliga planer... 

Av Juli A - 14 juni 2008 11:05

Go'morgon! det e snart dax för konserter i stora skuggan. - whoohoo! :D taggad som faan. det ska bli mkt nice. jag ser framförallt fram emot att se Foo Fighters och The Hives. jag ska hoppa tills fötterna saknar sin känsel. men fan, jag hoppas att vädret blir lite bättre. the rain is falling down, ush ush. jaja, det slutar nog snart...:)  

Ovido - Quiz & Flashcards