Alla inlägg den 9 september 2007

Av Juli A - 9 september 2007 18:00

Jag och Manda hade under en längre period spånat om att ha en italiensk kväll då vi allihopa ska samlas, ha det trevligt och äta typisk italiensk mat. Alltså en utav alla andra "matplaner" som vi också har planerat att ha, som är väldigt många. Därför slog vi handen i handen och sa: "vi gör det!" och bokade lördag kväll.


Det började med en väldigt  god spagetti Carbonara (hur det nu stavas...), fortsatte med italiensk glass och avslutades med brända popcorn. Allting sköldes ned med en ännu en god årgång av kola. Denna gång från Lidl, som allt annat, prima varor.


Som vanligt diskuterade intressanta och väsentliga ämnen som ledde till mycket skratt (...haha).


När dörrklockan ringde fick jag, Mamo & Manda för oss att det var en yxmördare som stod utanför dörren med yxan i högsta hugg. Därför drog vi för draperierna runt sängen och gröp ihop tätt intill varandra. Vi satt tysta och hörde hur Ale öppnade dörren. Efter två minuter kom hon tillbaka och sa " det var gannen som vars dotters hamster hade krypit under skafferiet". När vi hörde ordet hamster, plus Ales roliga formulering och uttryck började vi gapskratta så att vi nästan trillade ur sängen.


Efter ett tag var tre utav vännerna tvungna att gå hem. Jag och Manda som skulle sova över gick tillsammans med Ale och "de tre lämnarna" till medis och tillbaka hem. När vi återkom satte vi oss och spelade Guitar Hero. Ett riktigt roligt spel! För alla nivåer, men vi höll oss på easy. Fast efter fyra timmar flyttade vi upp en svårare level till medium. Vi blev sittandes i soffan tills fyra på morgonen nästa dag. Då föll vi ihop som korthus. Jag i soffan och de andra två på en madrass brevid.

Ovido - Quiz & Flashcards