Alla inlägg den 21 september 2007

Av Juli A - 21 september 2007 15:07

Go'dag det är Glada Jag som talar. Jag är på ett glatt humör denna fredags eftermiddag. Det är inte därför som jag är glad, men självklart är det uppiggande att veckan leder mot sitt slut. Denna korta vecka som endast innehöll TRE skoldagar. Hah! vilken lyx va? Att inleda veckan med två studiedagar är aldrig fel:).


Tillbaka till det glada. Jag skulle vilja tacka alla som gjort mig glad idag. Nej, jag vill inte nämna några namn. Jag kan köra den annonyma stilen. Tack till snubben som tipsade mig om att inte göra på ett visste sätt och varnade mig att plankan skulle spricka om jag gjorde på det sättet, nere på den öppna esteten. Tyvärr sprack den i alla fall, men men...shit happens, TACK TACK. Och sen ett tack till snubben som frågade om min msn (kompis sätt menar jag då). Ett stort tack till snubben som jag mailade och frågade angående mitt projektarbete. Tack till Mandas mammas kompis som kanske kan fixa MUSE-biljetter. Tack till snubben som var trevlig mot mig i dag, som inte alltid är det. Tack till polarna som bidrog till mkt skratt.


Va fan det här kommer att sluta som någons tack tal på Idrottsgalan, eller nått. Det jag ville få fram har någ gått fram, Tack.  

Ovido - Quiz & Flashcards